Harmony Clean Flat Responsive WordPress Blog Theme

Lego'da son trend: Altın Kızlar

10:26 Oblomovun Kedisi 0 Comments Category :

Altın Kızlar dizisi 80'li yıllarda ekranda fırtına gibi eserken, tüm dünyada büyük bir hayran kitlesine kavuşmuş ve yapım uzun yıllar bizimle birlikte olmuştu.
Yapıldığı yılları düşünürsek büyük risk alınan bir projeydi aslında. 4 yaşlı kadının hayatını, büyük bir bölümünü gençlerin oluşturduğu bir izleyici kitlesine kabul ettirmek ciddi bir cesaret sınavıydı.
Ancak proje oldukça başarılı bulundu ve Dorothy, Rose, Sophia ve Blanche her yaş grubundan izleyici tarafından çok sevildi. Onlarla halen vedalaşmış değiliz. Şu sıralar yine ilgi çekici temalarıyla gündem de olan Lego, hoş bir sürprizle karşımızda.
Altın kızlar Lego oyunu olarak büyük bir titizlikle, her bir ayrıntı tek tek düşünülerek tasarlanmış bir halde hayranlarının karşısına çıktı. Öyle ki yalnızca dizinin ana karakterleri değil, yapımda efsane sohbetlerin döndüğü ünlü mutfak da tüm detaylarıyla karşımızda.
O leziz Cheesecake'ler, güzel hasır mobilyalar ve Burt Reynolds'un ziyareti gibi efsane sahneler bu başarılı oyunla bir kez daha karşımızda.







RELATED POSTS

0 yorum