Harmony Clean Flat Responsive WordPress Blog Theme

Hızlı ve Öfkeli 7 / Fast & Furious 7

18:51 Oblomovun Kedisi 0 Comments Category :

Hızlı ve Öfkeli serisi, hız tutkunlarının olduğu kadar sinemaseverlerin de en beğendiği serilerden biriydi. Yedinci filmin çekimleri 2013'ün Eylül ayında başladığında yapımcıların bu dostluk, ihanet, zenginlik ve hırs gibi temalarla sarmalanmış filmden gişe beklentiside oldukça yüksekti. Ancak hiç beklenmedik bir olay oldu ve  başrol oyuncusu Paul Walker feci bir kazada can verdi.



Olayın şokunun ardından filmin çekimlerine devam edileceği açıklandı ama herkesin kafasındaki soru aynıydı, peki bu nasıl olacak? Walker'ın sahneleri için dört faklı dublörün kullanılacağı ve yüzünün yer alması gereken yerlerde de özel bir teknik olan  CGI'nin devreye gireceği açıklandı.



Son filmin oyuncu kadrosuna gelirsek, oldukça tanıdık isimler var: Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Elsa Pataky ve Lucas Black yine bizimle.


Jason Statham, Djimon Hounsou, Tony Jaa, Ronda Rousey, Nathalie Emmanuel ve Kurt Russell gibi ünlü oyuncular da filmin kadrosunda öne çıkan diğer isimler arasında.



Ve nihayet Fast & Furious 7'nin vizyon tarihi olarak 3 Nisan 2015 açıklanmış durumda.. Elbette olası bir gecikmeye karşı hazır olmakta yarar var. Hızlı ve Öfkeli 7'nin son fragmanını buradan izleyebilirsiniz. 




RELATED POSTS

0 yorum