Harmony Clean Flat Responsive WordPress Blog Theme

İşe gitmek tarih oluyor

08:00 Oblomovun Kedisi 0 Comments Category :

Çalışanlar ofise gitmeyecek, ofis çalışanların ayağına gelecek

Her gün aynı saatte işe gidip gelmekten sıkıldınız değil mi? Üstelik bitmeyen mesailer, artan trafik de işi hiç kolaylaştırmıyor. Neyse biraz daha dişinizi sıkın. Unify tarafından yapılan araştırmaya göre, beş yıl içerisinde toplantıların yüzde 94’ünün internet ortamında yapılacağı tahmin ediliyor. Mobil hayat tarzını benimseyen Y kuşağının yüzde 89’unun tam zamanlı bir iş yerinden çok esnek çalışma saatleri sunan firmaları tercih edeceği belirtiliyor. Y ve Z kuşağının; mobilite, esnek çalışma ve her yerden çalışma gereksinimlerini karşılayamayan geleneksel firmaların yakın gelecekte istihdam sorunu ile karşı karşıya kalması bekleniyor.


Kurumsal görüntülü görüşme teknolojileri sayesinde dünyanın neresinde olunursa olunsun, iş süreçlerine katılmak artık eskisi kadar zor değil. Kurumların internet üzerinden toplantı yapmalarını ve seyahat masraflarını en aza indirerek önemli tasarruflar elde edilmesini mümkün kılan Circuit ile çalışanlar ofise değil, ofis çalışanların ayağına geliyor.

2020 yılında toplantıların yüzde 94’ü internetten yapılacak

Circuit, herhangi bir kurulum ihtiyacı olmadan, PC veya istenilen mobil cihaz üzerinden erişecekleri internet tarayıcı üzerinden kolaylıkla kullanılabilen, özellikle internet ve mobilitenin ön planda olduğu günümüzde iletişim ihtiyaçlarının tamamını karşılayan yeni bir teknoloji standardı. İnternet tarayıcısı üzerinden kolayca ses, video, masaüstü ekran paylaşımı yapmayı sağlayan yeni ve gerçek zamanlı iletişim olanağı sağlıyor.





RELATED POSTS

0 yorum