Harmony Clean Flat Responsive WordPress Blog Theme

En beğenilen erkek parfümleri

05:17 Oblomovun Kedisi 0 Comments Category :

Erkek parfümleri söz konusu olduğunda rekabet bir hayli fazla. 2014 yılının en çok tercih edilen, kadınlar tarafından en beğenilen, popüler erkek parfümleri karşınızda.

10. Polo Blue Sport by Ralph Lauren

Polo Blue Sport sportif ve lüks erkeğin tercihi. Polo Blue’nun rahat ve maceracı açık denizlerde hayat bulan sportif kişiliği, Polo Blue Sport’la şehrin modern klüplerinde atletik ve centilmen bir kişiliğe bürünüyor. Polo Blue Sport ferah ve sportif kokusuyla kişiliğinizi tamamlayacak. İçeriğindeki buzlu nane ve beyaz misk Polo Blue Sport’un karakteristik özelliğini yansıtıyor.
Polo Blue Sport by Ralph Lauren
Amazon.com $36.15 

9. Hugo Boss


Hugo Boss - Perfumes for Men 2014

8. Obsession, Calvin Klein

Aromatik ve oryantal notalarıyla etkisi uzun süre konuşulacak. Obsession kişniş, lavanta, gryfurt, bergamot, tarçın ve lim; kalp notasında muskat, karanfil, yasemin, çam, mür ve kırmızı meyveler; dip notasında amber, sandal ağacı,paçuli, vanilya, misk ve vetiver bulunuyor.
Obsession by Calvin Klein

Escape, Calvin Kline


Escape by Calvin Kline
 Amazon.com $20.99 

6. Diesel Brave Tattoo

Kim olduğunu ve neye inandığını bilmek ve inancını sonsuza kadar teninde taşıyacak cesarete sahip olmak! Bu, Diesel'in en son kokusuyla sunduğu yeni Only The Brave erkeğinin profili. Nargile ve tütün ahengi etrafında birleşen otb tattoo'nun baş notasında yeşil elma, orta notasında adaçayı ve burbon biberi, dip notasında ise benzoin, tütün ve paçuli bulunuyor.
Diesel Brave Tattoo

5. Reaction, Kenneth Cole

Odunsu kokuları sevenler için.
Reaction by Kenneth Cole
 Amazon.com $28.95

4. Acqua di Gioia

Deniz suyunun tatlı ve tuzlu notalarının, güneşin teninizdeki sıcak ve büyülü dokunuşuyla birleşmesinden esinlenilerek oluşturulan Acqua Di Gio, Akdeniz güneşinin ruhunuzdaki yansıması.
Acqua di Gioia for men
 Amazon.com $83.35

3. Bleu De Chanel

Üst notasında pembe biber, turuçgiller , vetiver; orta notası, greyfurt, kuru sedir ağacı notaları, labdanum (Laden Reçinesi); alt notası tütsü, zencefil, sandal ağacı bulunuyor.

Bleu De Chanel
 $124.99 


2. A* Men, Thierry Mugler

A Men by Thierry Mugler
$46.55 

1. One Million Intense, Paco Rabanne

One Million Intense kokusuyla daha yoğun bir şekilde sıcak baharatları teninde hissetmek isteyen erkekleri hedef alıyor. Derinin de eşlik ettiği baharat ve odunsu notaların sıkı birlikteliği ile ortaya baş döndürücü oryantal bir parfüm çıkıyor.

Üst nota: Safran, karabiber, kakule, mandalina.
Kalp: Tarçın, neroli, gül.
Dip nota: Sandal ağacı, silhat, orris kökü, deri.
One Million Intense by Paco Rabanne
$65.25 

kaynak: top10for.com

RELATED POSTS

0 yorum